Our Story

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top
Blote voeten en vieze teennagels? NEE!! – Sustania Travel
fade
5164
post-template-default,single,single-post,postid-5164,single-format-standard,cookies-not-set,mkd-core-1.3.1,mkdf-tours-1.4.3,voyage-ver-2.2,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Blote voeten en vieze teennagels? NEE!!

Blote voeten en vieze teennagels? NEE!!

Duurzame reizen, sustainable hotels; we zullen het steeds meer gaan zien. En toch is het nog niet voor iedereen weggelegd. Omdat echte duurzame hotels een stukje duurder zijn. En daarom kan (of wil) nog niet iedereen zo’n vakantie reserveren.
Lange tijd heb ik gedacht dat duurzaam reizen en verblijven gelijk stonden aan vieze teennagels, plakkerige haren en koude macaroni met tomatensaus in een pannetje.
Was ik even blij dat dat niet zo was!
Ik hou namelijk niet van vieze teennagels (wie wel?) maar wil wel op blote voeten met gelakte teennagels door het gras zwieren!
Door mijn vele professionele reizen en contacten in het buitenland heb ik gezien dat duurzaam verblijven niet alleen maar duur hoeft te zijn. Maar toch zie ik wel dat de wat luxere hotels beter in staat zijn nog duurzamer te ondernemen.

Het is mijn missie als ervaren reiscoach goede duurzame hotels te zoeken en te reserveren voor mijn klanten. Omdat ik vind dat de duurzame hotels dit verdienen. Overigens niet alleen de hotels, ook de aarde verdient het als we in duurzame hotels verblijven.

Wil jij ook in fijne duurzame hotels verblijven? Maar heb je hulp nodig bij je zoektocht omdat je het via het internet niet kan vinden? Wellicht mag ik jou dan helpen en je reservering in orde maken. Ik heb ruim 30 jaar ervaring in de reiswereld als ondernemer en als reiscoach. Ik help je graag.

Wil je eerst kennismaken met me? Weten wat ik voor je kan doen? Ook dat kan natuurlijk. Stuur me een DM en ik neem (geheel vrijblijvend) contact met je op.