Our Story

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top
Een boom planten – Sustania Travel
fade
5171
post-template-default,single,single-post,postid-5171,single-format-standard,cookies-not-set,mkd-core-1.3.1,mkdf-tours-1.4.3,voyage-ver-2.2,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Een boom planten

Een boom planten

Voor de tweede keer in mijn leven heb ik een boom geplant. Lang geleden mijn eerste boom met mijn basisschool ergens in Noord-Holland in een park. Geen idee hoe hoog, hoe groot de boom nu is. Ik zou ook niet meer de exacte locatie kunnen aanwijzen. En misschien is mijn boom wel gekapt om ruimte te maken voor een weg, een bedrijventerrein? Ik hoop natuurlijk van niet! En hoop dat mijn boom nu heerlijk geniet temidden van andere bomen in een mooie groene omgeving en plezier en inspiratie geeft.


En gisteren plantte ik mijn boom nummer twee. Een tamme kastanje. Op een mooie open plek in een bos bij Voorst. Samen met fleurligteringe die als sustainability manager bij thetravelclub een samenwerking is aangegaan met lifeterra. Life Terra plant bomen in Europa om daarmee een stukje van de klimaatverandering tegen te gaan. Een mooie klus!
Michiel van brightvibes maakte foto’s en interviewde Fleur.