Our Story

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top
Schaamteloos in luxe genieten – Sustania Travel
fade
3682
post-template-default,single,single-post,postid-3682,single-format-standard,cookies-not-set,mkd-core-1.3.1,mkdf-tours-1.4.3,voyage-ver-2.2,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Schaamteloos in luxe genieten

Schaamteloos in luxe genieten

We geven je een aantal tips. Zo geniet je volop van luxe en reis je bewust.

1  Probeer je vakantiedagen zoveel mogelijk achterelkaar op te nemen en maak een lange(re) reis. Dit is duurzamer dan meerdere malen per jaar kort op vakantie. Helemaal als je je per vliegtuig verplaatst.

2 Wil je kortere trips maken? Pak dan de trein. Zeker in West Europa zijn de mogelijkheden groot. Ook wordt oude treinroutes weer nieuw leven ingeblazen. De nachttrein naar Lissabon is zo’n voorbeeld. Maar ook Berlijn, Zürich en Praag zijn per trein goed te doen. De eerste klas coupés zijn ruim, de service is goed en in de restauratie kun je lekker eten. Een reis naar de Alpen beleef je optimaal als je kiest voor een panorama dak. Vanuit je stoel zie de Zwitserse meren of de besneeuwde bergtoppen voorbij glijden. Sustania Travel helpt je graag bij het reserveren van je treinreis.

3 Vliegen mag. Maar kies zoveel mogelijk voor een rechtstreekse vlucht en kijk of de maatschappij duurzaam onderneemt. Economy Class is duurzamer dan Business Class. Waarom? Er vliegen dan meer mensen in hetzelfde vliegtuig. Wil je persé Business Class dan zullen we dit compenseren. Je begrijpt dat we het vliegen per privé-jet niet aanraden… 

4 Neem niet te veel bagage mee. Probeer het bij handbagage te houden. Hoe vaak komt het niet voor dat je de helft van je meegebrachte kleding niet hebt gedragen? In alle 4 en 5 sterren hotels is duurzame luxe en goede shampoo, conditioner, zeep en bodylotion. Ook een föhn. Kan je echt niet zonder je eigen merk, neem dan een klein flesje mee en wissel dit af met het aanbod van het hotel. In Amerika vind je het duurzame Bamford in onze hotels van de keten 1Hotel. Topmerk!

5 Hoe verplaats je je nu het beste op je bestemming? Elektrische huurauto’s zijn helaas nog lang niet overal verkrijgbaar. Hybride auto’s en elektrische taxi’s vind je al wel vaker. Neem het openbaar vervoer in de stad. Voor nog geen 10 euro per dag reis je dan onbeperkt per metro of bus. Je kan ook een fiets, een segway of step huren. En ga je wandelend, dan ervaar je de omgeving weer heel anders. In een aantal luxe eco-lodges van Sustania Travel is de auto zelfs verboden en verplaats je je met de fiets of per elektrische buggy.

6 Sustania Travel biedt luxe hotels aan. Alleen luxe hotels die excelleren in duurzaamheid. Geen waterverspilling, geen voedselverspilling, eerlijke salarissen voor de medewerkers, zoveel mogelijk farm-to-table concept, duurzame initiatieven ter plekke. Boek het hotel wat je op onze site ziet staan en je weet dat je daar schaamteloos geniet van luxe in een bewust jasje!

7 (h)eerlijk eten. Geen probleem bij Sustania Travel. We werken zoveel mogelijk met die hotels die het eten van dichtbij halen. Denk aan de lokale markten waar brood, groente, kaas en fruit gekocht wordt. Wijnen komen zoveel mogelijk uit eigen land of de streek. Vis en vlees zul je ook op de kaart zien staan; maar altijd biologisch dus met alle respect voor de dieren en de natuur. Hotel Lulu Guldsmeden in Berlijn schenkt geen jus d’orange om de eenvoudige reden dat er in Duitsland geen sinaasappelen groeien. Zo simpel kan het dus zijn!

8 Probeer eens vegan of vegetarisch te eten tijdens je vakantie. De hotels van Sustania Travel hebben topkoks in dienst die graag experimenteren met smaak en lokale ingrediënten. Wonderlijke combinaties, ook zonder vlees, melkproducten en/of eieren, worden verfijnde gerechten. Je zult versteld staan van de smaakexplosie in je mond.

9 Je wil natuurlijk ook wel wat doen tijdens je vakantie. Kijk of je een excursie kunt boeken met een lokale gids. Je vangt twee vliegen in een klap. Goede kennis uit eerste hand en tips over lokale kleinschalige winkels, familierestaurantjes en goede duurzame koffiebarretjes. Zo blijft het geld op de bestemming. 

10 Indien wij een excursie voor je boeken, zullen we nooit iets aanbieden waarbij dieren aan te pas komen. Geen safari per kameel, geen neuszoen van een dolfijn. Wel bieden we excursies aan naar bijvoorbeeld een olifantenfarm in Zuid Afrika. Waarom? Omdat je hier leert over de moeilijke leefomstandigheden van de dieren en wat jij als klant kunt doen.