Our Story

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top
Het ontstaan van Sustania Travel – Sustania Travel
fade
3676
post-template-default,single,single-post,postid-3676,single-format-standard,cookies-not-set,mkd-core-1.3.1,mkdf-tours-1.4.3,voyage-ver-2.2,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Het ontstaan van Sustania Travel

Het ontstaan van Sustania Travel

Een paar jaar geleden droomde ik, Monique, over reizen ver weg van de massa. Groene reizen ook. Maar ik ben best van de luxe. Dus dat bleef enorm schuren. Want luxe reizen en duurzaam? Hoe dan?

Na twintig jaar werken aan mijn reisorganisatie in villa-verhuur was ik hier in de corona tijd klaar mee. De boel verkocht. Toen een jaartje de halve wereld rond om contracten te tekenen voor de upperclass die in het hoogste hotelsegment wil verblijven. Daarna wist ik het. Duurzaam en luxe gaan heel goed hand in hand. Ik had het zelf gezien. Ik geloof dat reizen bijzonder is. Onderweg zijn, andere culturen, lekker eten, andere landschappen, je even onderdompelen, jezelf kwijtraken of weer vinden; dat is reizen. Dat is vakantie. Alleen, met je geliefde, je gezin of met vrienden.

Ik geloof ook dat reizen anders moet. Anders omdat de aarde er zelf om vraagt. De afgelopen dertig jaar is veel veranderd. Rustige bestemmingen werden minder stil. Schone bestemmingen vies. Willen we blijven genieten dan zullen we duurzamer op pad moeten. Toch willen we de luxe niet laten. We willen ons verdiende vakantiegeld goed besteden, we willen een perfecte service, we willen lekker eten.

Sustania Travel gelooft dat luxe en duurzaam vakantie vieren heel goed samen kunnen. Hotels excelleren steeds meer als het gaat om duurzaam verblijven. Groente uit de eigen moestuin, werknemers die een goed salaris krijgen, geen waterverspilling, geen voedselverspilling, energie-zuinige apparaten. En ga zo maar door.  We gaan zelfs nog een stapje verder: regeneratieve hotels of bestemmingen. Dat betekent dat door activiteiten van de eigenaren en/of de gasten de omgeving beter wordt. De duurzame parels! Ik heb ze gevonden! Een aantal is al te bewonderen op de site. Stap voor stap werk ik zorgvuldig verder om het aanbod te vergroten.

Wil jij ook in luxe van je vakantie genieten. Maar wil je ook duurzaam verblijven omdat je vindt dat het niet meer anders kan? Bekijk dan vooral naar het aanbod. Op deze website vind je duurzame vakantieparels. Duurzaam en in luxe vakantie vieren. Het kan!