Our Story

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top
Malediven – Soneva – Sustania Travel
fade
441
destinations-template-default,single,single-destinations,postid-441,cookies-not-set,mkd-core-1.3.1,mkdf-tours-1.4.3,voyage-ver-2.2,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-full-width-wide-menu,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

Malediven – Soneva

Malediven – Soneva

Beter dan Soneva Fushi is er niet!

Soneva Fushi is wat ons betreft uniek.

Uniek als het gaat om luxe. Uniek als het gaat om duurzaamheid. Maar ook uniek omdat Soneva nog een stapje verder gaat dan duurzaamheid. De eigenaren Sonu en Eva hebben zich ten doel gesteld om behalve jou als gast ook de bewoners van de zee en de aarde in de watten te leggen. Ze financieren wereldwijd projecten en goede doelen. Zo zijn de handgeweven interieurstoffen van de watervilla’s afkomstig van een Sri Lankaans bedrijf dat plattelandsvrouwen helpt om lokaal werk te vinden zonder dat ze hun gezin hoeven te verlaten.

Ook voerden Eva en haar man Sonu actief en succesvol campagne om een einde te maken aan de haaienvisserij op de Malediven.

En in 2008 begon Soneva haar eigen drinkwater ter plaatse te produceren in herbruikbare glazen flessen. Vijftig procent van de opbrengst van dit Soneva Water financiert het werk van meer dan 500 wereldwijde projecten en goede doelen. Dankzij dit initiatief hebben tot nu toe wereldwijd meer dan 750.000 mensen toegang gekregen tot schoon water.

Barefoot chique en je eigen waterglijbaan

Soneva Fushi ligt als een natuurlijk paradijsje genesteld op het Baa-atol eiland dat ook een UNESCO-biosfeer-reservaat. Hier vind je vierenzestig privé-eilandvilla’s in de groene uitgestrektheid van de jungle. Alle kamers hebben grote woonruimtes en uitzicht op de zonsopgang of zonsondergang. Vaak met eigen zwembad en altijd dichtbij het strand.

De acht Water Retreats in de oceaan behoren tot de grootste van de wereld. Je geniet hier van een enorm terras, je privé-zwembad en een waterglijbaan zo in de oceaan (!).

Bij elke Soneva Fushi-villa heb je je eigen discrete “Barefoot Guardian”.

Duurzaamheidscriteria